Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΝΤΙΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.


Ερχόμουν σήμερα με το αυτοκίνητο με πορεία προς την ΓΣΕΕ. Η τέως Εθνική Οδός και νυν ιδιοκτησία της Ισπανικής οικονομίας – από τα καλά του Καραμανλή – είχε υπεραρκετά ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα και σκεπτόμουν μήπως και οι εργαζόμενοι ξαφνικά αποφάσισαν να θέσουν εν λειτουργία τον παρκαρισμένο εγκέφαλό τους και πήγαιναν εκεί που πήγαινα και εγώ.


Η Αχαρνών πνιγμένη από ΙΧ και ταρίφες, που σαν τα κοράκια είχαν πέσει πάνω στο ψοφίμι για να χορτάσουν.
Που πήγαιναν όλοι αυτοί;

Προφανώς θα ήμουν αιθεροβάμων όπως έλεγε κάποτε ο Ανδρέας, αν πίστευα πως είχε έρθει ο καιρός που τα άνθη θα μπορούσαν να ξανανθίσουν, να πρασινίσει ο τόπος με ζωή και οι εργαζόμενοι έχοντας αποφασίσει να απαλλαχτούν από τους δυνάστες τους και τις ξεπουλημένες Κυβερνήσεις, συγκεντρώνονταν για μα δείξουν ότι έχουν δύναμη και αν χρειαστεί, θα την χρησιμοποιήσουν.

Όλα αυτά τα χρόνια, η οργανωμένη εργατοϋπαλληλική κοινωνία είχε – αντιπαρέρχομαι τον όρο Συνδικαλιστικό κίνημα, γιατί τέτοιο δεν υπάρχει παρά σαν ξύλινος λόγος- καταφέρει να επιβάλει είτε μέσα από αγώνες είτε μέσα από συμφωνίες υποστήριξης κυβερνητικών πολιτικών και κυβερνήσεων, ένα δόγμα που δημιουργούσε σταθερές και που για πάρα πολλά χρόνια της νεότερης ιστορίας της δράσης των εργαζομένων, το δόγμα αυτό είχε με την σειρά του δημιουργήσει μια ηθική εργασιακών σχέσεων.

Η τελευταία εικοσαετία, μια περίοδο ανακατατάξεων και επικράτησης της νεοφιλελεύθερης σκέψης , από την περίοδο Τζώρτζ Μπους και δώθε, περίοδο που οι κυβερνήσεις υποκλίθηκαν στην νέα διεθνιστική αποικιοκρατία του Αμερικάνικου και Ευρωπαϊκού κεφαλαίου, γνωστή με τον όρο «παγκοσμιοποίηση», ξεκίνησε και η διαδικασία συκοφάντησης της ηθικής προστατευτισμού που είχε επικρατήσει και ως οικονομικός όρος ανάπτυξης και ευημερίας των χωρών – Κρατών της Ευρώπη μετά το τερματισμό του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου μέχρι και την τελευταία περίοδο με την πτώση του «τείχους».

Το δόγμα αυτό, αναγνώριζε την αδύναμη σχέση μεταξύ κοινωνικών και οικονομικών δυνάμεων, με προεξέχουσα της δεινής θέσης της εργατικής κοινωνίας έναντι της υπερδύναμης των εργοδοτών και των πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το δόγμα αυτό, η υποχρέωση του Κράτους ήταν να διαμορφώσει και να προβάλει ένα πλαίσιο, ένα δίχτυ προστασία τόσο των σχέσεων που προσδιόριζε η εργασία και η παραγωγή όσο και ένα δίχτυ προστασία σε αυτοτελή οικονομικά μεγέθη και κοινωνικά δομικά στοιχεία.

Αυτό που σήμερα ισοπέδωσε μια κυβέρνηση και ένα κόμμα,  που χρόνια προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να φανερώσει το διαζύγιο του με την ιστορική του καταγωγή, είναι το δόγμα, δηλαδή το κοινωνικοπολιτικό- οικονομικό συμβόλαιο αμοιβαίας συνύπαρξης των κοινωνιών των εργαζομένων και του Κεφαλαίου.

Προφανώς δεν καταργούνται οι ΣΣΕ αλλά αίρονται όλα τα προστατευτικά τείχη αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι έχει επέλθει πλέον το ισοδύναμο μεταξύ της κοινωνίας των εργαζομένων με την κοινωνία του Κεφαλαίου, σαν να επρόκειτο το κεφάλαιο να είχε χάσει την ισχύ και την υπεροχή του σε σχέση με την κοινωνία των εργαζομένων και τώρα έπρεπε να διαμορφωθεί μια ισορροπία, για μια διαχειρίσιμη δυναμική εξουσιών μεταξύ ισοδύναμων εταίρων.

Έτσι λοιπόν ο εργοδότης έχει το ίδιο δικαίωμα με το εργαζόμενο, με το σωματείο, στην υπογραφή μια σύμβασης οικονομικών σχέσεων που να υπολείπεται της Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΓΣΣΕ), που υπογράφει κεντρικά η ΓΣΕΕ με τις ηγεσίες των Εργοδοτικών Οργανώσεων.

Για την επαναφορά του καταργημένου κατ’ απαίτηση του ΔΝΤ και του Πυρήνα του Ευρωϊμπεριαλιστικού κέντρου, δόγματος προστατευτισμού των κοινωνιών των εργαζομένων, οφείλουν οι εργαζόμενοι, αφ’ ενός να πάρουν διαζύγιο με τα κόμματα που είναι σ’ αυτά εγκλωβισμένοι και αφ’ ετέρου, να απαλλαχτούν από διαχωριστικές γραμμές και «καθαρότητες» ή «προδοσίες» , ώστε να δημιουργήσουν τον «στρατό» ανατροπής των δεδομένων που οι τεχνοκράτες και οι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης έχουν επιβάλει στις κοινωνίες μας και οδηγούν σε πτώχευση τις οικονομίες μας και τα δικαιώματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".