Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Οταν νομιμοποιείται ο Φασισμός ως μέθοδος σκέψης και ως πολιτικός λόγος...


Όταν μια Κυβέρνηση γνωρίζει τα εγκλήματα που διαπράττει κατά του λαού και της οικονομίας της χώρας και υποκρίνεται τον προστάτη της,

Όταν ένα κόμμα έχει χάσει την συνείδηση, τον αυτοσεβασμό του και έχει διαγράψει το παρελθόν του ή αναγκάζεται να το σέρνει ως κατάρα που δεν μπορεί να απαλλαχθεί από αυτό,

Όταν ο αρχηγός του γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν διαθέτει κανένα συγκριτικό πλεονέκτημα ως προς τον πατέρα του και καμιά ιδιαίτερη περγαμηνή που θα τον καθιστούσε αξιοκρατικά Πρόεδρο Διεθνούς,

Όταν ο ίδιος γνωρίζει πως αν δεν ήταν μέλλος της Μπίλτερμπερκ ούτε Πρόεδρος της Σοσιαλιστική Διεθνούς θα ήταν, ούτε Πρωθυπουργός της Ελλάδας,

Ασφαλώς και χρειάζεται να επιστρατεύσει το επίσημο παρακράτος, να εκτραπεί σε πατριδοκαπηλία και να μεταλλάξει τον πολιτικό του λόγο,  ως την έσχατη των πράξεών του, για την υπεράσπιση των επιλογών σε βάρος της Ελλάδας, του Λαού της και της οικονομίας της, για την εξόφληση γραμματίων σε εκείνους που τον έστησαν Πρόεδρο της Σοσιαλ. Διεθνούς και Πρωθυπουργού της Ελλάδας.  

Κανένα Κράτος, ακόμα και από την Αρχαϊκή περίοδο πριν την δημιουργία των κρατών,που ο φίλαρχος της μικρής κοινωνίας χρησιμοποιούσε ως παρακράτος την μεταμφίεσή του σε Μάγο και Δικαστή της φυλής, δεν ένιωθε ισχυρό, αν παράλληλα με αυτό δεν λειτουργούσε το ίδιο οργανωμένα και αποτελεσματικά, ίσως και περισσότερο οργανωμένα και άρτια αποτελεσματικά ο εαυτός του, ως παρακράτος.

Κανένα Κράτος δεν ένιωσε αποτελεσματικότερο,  αν στην φαρέτρα των επιχειρημάτων του η προβοκάτσια και η χρίση φασιστικού λόγου, δεν αποτελούσαν  το καταφύγιό του.


Στην προχθεσινή τεράστια συγκέντρωση, μιας διαμελισμένης με ευθύνη συνδικαλιστικών ηγεσιών και κομματικών συμφερόντων κοινωνίας,  διαμαρτυρίας και αγανάκτησης εργαζομένων, εναντίον μιας ανάλγητης και διπρόσωπης Κυβέρνησης υπαλλήλων και Διευθυντικών στελεχών ξένων δυνάμεων και Οικονομικών συμφερόντων, η επιστράτευση του παρακράτους μεταμφιεσμένων Χρυσαυγητών σε «συνδικαλιστές» ή «οπαδούς» του ΚΚΕ, ή μεταμφιεσμένους σε «αναρχικούς» ή σε «Αντιεξουσιαστές», ήταν η εσχάτη των προβοκατόρικων επιχειρημάτων της ξενόφερτης Κυβέρνησης Παπανδρέου για να καμφθεί η επαναστατικότητα και η αγωνιστικότητα των εργαζομένων και να ανακοπεί το κύμα αντιδράσεων και ανυπακοής προς τα μέτρα πτώχευσης και υποταγής Λαού και οικονομίας.


Όλοι μιλούν για πλήγμα της Δημοκρατίας, για πλήγμα της νομιμότητας, για έγκλημα κατά της ζωής συνανθρώπων μας. Αλλά πιο είναι αυτό το πολίτευμα που επιτρέπει σε φασιστικά στοιχεία να συγκροτούν κόμμα και να τους αποδίδεται κοινοβουλευτικό βήμα ως μανδύα έννομου κοινωνικοπολιτικού σχηματισμού που υπερασπίζεται και διαφυλάσσει τις αρχές της δημοκρατίας και υπερασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Όλα τα μέσα συσκότισης και φασιστικής προπαγάνδας καθώς και ένα πλήθος στελεχών της Πολιτικής ηγεσίας - Πολιτική ηγεσία δεν είναι μόνο η κυβέρνηση – αντιλαμβάνονται πολιτικά κινήματα που αναπτύσσονται εκτός των «τειχών της νομιμότητας» όπως η καθεστηκυία, κοινωνικής – οικονομική – πολιτική τάξη πραγμάτων έχει οριοθετήσει και περιγράψει, ως κινήματα εκτροχιασμού της έννομης τάξης και του Πολιτεύματος.

Το μόνο κίνημα πολιτικής αποσταθεροποίησης και εκμαυλισμού θεσμών και συνειδήσεων, εκτός του κίνημα των Λαμογιών, ακροδεξιές – φασιστικές οργανώσεις τυγχάνουν όχι μόνο ενός ιδιότυπου σεβασμού αλλά αποτελούν ταυτόχρονα ο προνομιακός χώρος όπου πραγματώνονται σημαντικές συμφωνίες και συνάπτονται συμβάσεις αλληλοβοηθείας όταν και όποτε το Κράτος νιώθει την ανάγκη του βίαιου πειθαναγκασμού των μαζών στις επιλογές του.

Βλέπουμε τα φασιστοειδή να αναπτύσσουν κινήματα οπαδισμού σε ποδοσφαιρικές ομάδες και να θρηνούμε θύματα και να γινόμαστε μάρτυρες βίαιων επεισοδίων στα γήπεδα, ως στρατός των Προέδρων.

Βλέπουμε τα φασιστοειδή να συνεργάζονται με τις κρατικές δυνάμεις περιστολής και καταστολής των δικαιωμάτων του ανθρώπου σε απεργίες και μαθητικές ή φοιτητικές εκδηλώσεις.

Βλέπουμε τα φασιστοειδή να αναπτύσσουν δράσεις μεταμφιεσμένων πατριωτών ή αγανακτισμένων εργατών ή αναρχικών ή αντιεξουσιαστών ή ειδικών φρουρών εκτελώντας με απόλυτη ακρίβεια τα συμβόλαια συνεργασίας που έχουν υπογράψει.

Ο σκοπός προφανώς επιτεύχθη. Οι συγκεντρωμένοι εχθές διαμαρτυρόμενοι και αγωνιζόμενοι εργατοϋπάλληλοι έξω από την Βουλή, την στιγμή που εντός των τειχών της ολοκληρωνόταν το έγκλημα κατά της χώρας και του λαού της από τους επίορκους βολεμένους Βουλευτές – ψυχογιούς της εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ, του Φασιστικού κόμματος του Καρατζαφέρη και της Ντορίτας, ήταν σαφώς ελάχιστοι μπροστά στις 200.000 της προηγούμενης μέρας διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".