Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ χωρίς...... τα ρούχα του

Σ’ αυτήν τη χώρα που μας έλαχε να γεννηθούμε, ότι έρχεται κι ότι δημιουργείται αφήνει πολύ ζωντανά τα αποτυπώματά του, όχι για να μας κάνει σοφότερους αλλά για να μας θυμίζει ότι ανά πάσα στιγμή είναι στην διάθεσή μας, αρκεί να βρεθούμε στην ανάγκη του.


Όταν το 67 η στρατοκρατική χούντα των συνταγματαρχών κατέλυσε τον τύπο δημοκρατίας αυτής της περιόδου, στην επαναφορά της η «Δημοκρατία» δεν κατέλυσε την χούντα.
Αποδόμησε κάποια συστατικά στοιχεία της προηγούμενης περιόδου, ενσωμάτωσε καινούργια και πιο σύγχρονα, αλλά διατήρησε όλα εκείνα που δημιούργησαν την Χούντα όπως επίσης και τις αντιλήψεις που διαμορφώθηκαν εντός της χουντικής περιόδου για τις μεθόδους υπονόμευσης της κοινωνίας, την διαχείρισης του Κράτους, την παραγωγή της εξουσίας, την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, την δημιουργία και διαχείριση της προπαγάνδας.

Οι θιασώτες του Κράτους – Προτεκτοράτου που δόμησαν τις βασικές αρχές συγκρότησης κράτους, κοινωνίας, άσκησης εξουσιών και δημιουργία θεσμών ως υποστυλώματα της κρατικής αυθαιρεσία πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα και την ελευθερία των κοινωνιών, διαιώνισαν την επικυριαρχία τους ως υποτελείς των πιο βάναυσων ενστίκτων αυτοεπιβεβαίωσης που τους κατέστησε δέσμιους ως υπηρέτες του «οικονομικού πατριωτισμού» και του φαύλου «εθνικισμού» όπως αυτός διαμορφώθηκε και επιβλήθηκε από τα ξένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Στυλοβάτες ή και απόρροια αυτού του οικονομικού εθνικιστικού πατριωτισμού, αποτέλεσαν τον μικρομεσαίο και μεγάλο κρατικοδίαιτο έμπορο-βιομηχανικό κεφάλαιο, το οποίο λειτούργησε μαζί με τους πολιτικούς ως μια ομόρρυθμη ομόθυμων δυναστών κάστα εξουσίας.

Αναλόγως δομήθηκε και μια ιδιότυπη «δημοκρατία» που στρίμωξε μέσα της τον απολυταρχισμό, την ξενολαγνεία, τον φασισμό και τον αυτοκρατωρισμό του ενός επί πάντων και όλων.

Αυτό ονομάστηκε κοινοβουλευτικό πολίτευμα, θεοποιήθηκε σε άκρατο βαθμό και διαφυλάσσεται από τα κοινωνικοπολιτικά μπλογκς ως μέσο ύπαρξης τους, ως νομιμοποιητή της εξουσίας και του ρόλου τους, ως εργαλείο υποδούλωσης των κοινωνιών και αποδυνάμωσης τους ατόμου.

Αυτό το βασιλεύων πολίτευμα, του ολιγαρχικού απολυταρχισμού , είναι εκείνο που διορίζει εκ των μετεχόντων την εξουσία στο όνομα του Λαού ( εκλέγει), Πρόεδρο – Γλάστρα και Πρωθυπουργό υπερεξουσιαστή, καθώς η Βουλή υφίσταται για να δικαιολογεί το αμπαλάζ του ολιγαρχικού- απολυταρχικού , που ονομάζεται "Δημοκρατία".

Το κυβερνών κόμμα ασκεί διοικητικές υποχρεώσεις επικύρωσης των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Η Κυβέρνηση κατέχει το δικαίωμα της εφαρμογής και της ερμηνείας του Συντάγματος, αλλά και της αναστολής ή της εκποίησης ή της προσαρμογής του στα συμφέροντα που την επέλεξαν ως επιστατεύουσα των κυριαρχικών διακιωμάτων της ξένης και ντόπιας άρχουσας τάξης,

διαθέτει το δικαίωμα να καταθέτει τυπικώς προγραμματικό σχέδιο Κυβερνητικής – Διοικητικής διαχείρισης του Κράτους και των θεσμοθετημένων υποβοηθητικών του εργαλείων ( θεσμοί),

ερμηνεύει το αποτέλεσμα των εκλογικών διαδικασιών σύμφωνα με συγκεκριμένα συμφέρονται που ενίοτε είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από την βούληση και το συμφέρον του Λαού,

«ψηφίζει» νόμους και προϋπολογίζει δαπάνες και έσοδα συμφώνως προς τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που επί τοις πράγμασι εκπροσωπεί και διαχειρίζεται ενοχοποιώντας με κάθε σχέδιο νόμου την κοινωνία που την «εξέλεξε» ως να αποτελεί δικής της η πρωτοβουλία και θέληση, ενώ εκείνη απλώς εφαρμόζει την θέληση του Λαού,

θεωρεί ως κυριαρχικό της δικαίωμα, ότι κατέχει την απόλυτη, καθαρή, διαυγή, κυριολεκτική αλήθεια, την οποία και για την οποία ο λαός είναι ανώριμος να αντιληφθεί και να διαχειριστεί – άλλωστε θα αυτοκυβερνιόταν- την ίδια στιγμή που είναι ώριμος να κυβερνά δια του αντιπροσωπευτικού εκλογικού συστήματος, δηλαδή να εκλέγει Βουλευτές και Κυβέρνηση, παραιτούμενος όμως από τα κυριαρχικά δικαιώματα άσκησης εξουσίας και διακυβέρνησης.

Έτσι με την παραίτηση ( εξαναγκασμός ) από τα εξουσιαστικά – διοικητικά – κυβερνητικά δικαιώματα, ο Λαός αναθέτει στο πλειοψηφών κόμμα, το οποίο σπανίως εκλέγεται από την πλειοψηφία του Λαού, αλλά συνήθως από την μειοψηφία, να ερμηνεύσει, να νομοθετήσει, να συναλλάσετε, να προστατεύσει και να διαχειριστεί το παρόν και το μέλλον κατά πως νομίζει, διατηρώντας ως δικαίωμα του – όταν δεν του το στερούν και αυτό- να κρίνει άπαξ την δράση του πλειοψηφούντος κόμματος που ασκεί κυβερνητική θητεία, μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια.

Το πλειοψηφών κόμμα, το ασκών απολυταρχική Κυβερνητική εξουσία, διατηρεί το δικαίωμα «δια το καλό του Λαού» και της «οικονομίας της χώρας» να ασκεί ως ανώτατος άρχων τα δικαιώματα του ιδιοκτήτης του Κράτους και θεματοφύλακα της νομιμότητας, της κυριαρχίας, της ελευθερίας και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εδαφικής ακεραιότητας και της αυτοδιάθεσης, της προστασίας της κοινής και δημόσιας ιδιοκτησίας, την προστασία των ιδανικών και των συμβόλων του λαού, κατά τρόπο τέτοιο που να δημιουργεί το πλαίσιο προστατευτισμού αναλόγως των πεποιθήσεων της Κυβέρνησης, πεποιθήσεις και πολιτικές που μπορούν να μεταβάλλονται σε αυτό το επίπεδο ακόμα και αν στρέφονται εναντίον του λαού ή της οικονομίας, αφού για κάθε Κυβέρνηση ο απώτερος σκοπός ύπαρξής της είναι το μακροπρόθεσμο καλό του Τόπου, όπως αυτό ορίζεται από το Κυβερνών κόμμα χωρίς να δικαιούται ο Λαός και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να το ορίσουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, αφού τα δημοψηφίσματα εφαρμόζονται σε ανώτερες κοινωνίες.

Η Αντιπολίτευση παρίσταται για να παρίσταται και για να εργάζεται εξελίσσοντας τα ίδια επιχειρήματα και πολιτικές που θα της είναι χρήσιμες όποτε γίνουν εκλογές να καταστεί Κυβέρνηση στην θέση της Κυβέρνησης.Ενώ η Ελλάδα που δημιουργήθηκε ως Κράτος «αυτοβούλων», εξελίχθηκε, επέζησε και διατηρήθηκε ως προτεκτοράτο πολιτικοοικονομικών δυνάμεων, το  πολίτευμα που της επιβλήθηκε ήταν εργαλείο διασφάλισης της επικυριαρχίας των ξένων οικονομικών και πολιτικών δυνάμεων πάνω στην χώρα και τον λαό της, χωρίς ποτέ να της παρασχεθεί η δυνατότητας ελεύθερης επιλογής και αυτοδιάθεσης.

Ακόμα και η περίοδος του εμφυλίου, που αυτός καθ’ εαυτός ο εμφύλιος ήταν πράξη επανακαθορισμού της ιδιότητας του Κράτους – Προτεκτοράτου με βίαιο και αιματηρό τρόπο, αν οι Λαϊκές δυνάμεις υπό το ΕΑΜ είχαν επικρατήσει, η ιδιότητα του Κράτους – Προτεκτοράτου δεν θα είχε μεταβληθεί ούτε καταργηθεί, παρά μόνο θα είχε αλλάξει ο «ιδιοκτήτης» του Προτεκτοράτου.


Ότι ακριβώς ζούμε στο σήμερα είναι πανομοιότυπο με το χθες και οι αναλογίες δεν παίζουν κανέναν ρόλο παρά μόνο ως άχρηστες δικαιολογίες.


Η εκάστοτε Κυβέρνηση, ήταν και παραμένει ο κάθε φορά επιλεγμένος έμπιστος επιστάτης του Αφεντικού του Προτεκτοράτου, διατηρώντας δικαιώματα εσωτερικής εξουσίας όταν δεν περιορίζονται ή δεν εκβιάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

World Clocks

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/
Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".