Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010

ΜΙΖΑ ..... ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Μεγάλης ευφυΐας «ανακάλυψη» η διαφθορά και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι οποίοι αφού χρησιμοποιούν την περίοδο παντοδυναμίας τους για πλουτίσουν με παράνομο τρόπο τα «κερδοσάκουλα» των πολυεθνικών με το αζημίωτο, την κατάλληλη στιγμή που το πολιτικό σύστημα έχει εξαιρετική ανάγκη να σηκώσει κουρνιαχτό για να κρυφτεί και να κρύψει τις «πληγές» επί του λαού που κυβερνά , ανασύρονται, προβάλλονται και χτίζουν τα απαραίτητα τείχη, ώστε να εκτροχιάζουν το μυαλό και την αντίσταση των λαϊκών δυνάμεων, από τα πραγματικά τους προβλήματα.

Ο Μαντέλης δεν ήρθε από την «αυτοεξορία» του επειδή βρέθηκε σε κρίση ειλικρίνειας και μεταμέλειας για να καταθέσει ενώπιον της Εξεταστικής ότι έγινε «βαφτιστήρι» της Siemens,  σαν ένας φτωχός και μόνος εν μέσω λύκων αυτοθυσιαζόμενος πολίτης που έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία του Λαού της Β’ Αθηνών.

Μιας Β’ Αθηνών, που για να εκλεγείς στο επάγγελμα του Πολιτικού με μπόλικο και αφορολόγητο παραδάκι, χρειάζεται να ξοδέψεις αρκετά εκατομμύρια ( χιλιάδες σε ευρώ) και άμα δεν τα έχεις είναι καλοδεχούμενες οι προσφορές και οι προσφέροντες, καθότι άμα και εκλεγείς αυτοί πρώτοι θα ωφεληθούν που συνέδραμαν στην εκλογή σου.

Τον Μαντέλη τον έφεραν εκείνοι που κυβερνούν, για τους λόγους που γνωρίζουμε και για να εξαπατήσουν δια της εκτροπής του «Αχελώου» τους πολίτες, δηλαδή την συνείδηση και την στόχευση στα προβλήματα που ο λαός εξ αιτίας τους ( των πολιτικών) σήμερα αντιμετωπίζει και που φαίνεται ότι θα ξαναδεί ήλιο μετά από πενήντα χρόνια, αν δεν αντιδράσει και δεν τους πάρει τα κεφάλια.

Αυτό το κόμμα, αυτή η ηγεσία, που είχε την ευθύνη να δομήσει και να ξαναχτίσει το ΠΑΣΟΚ στα μέτρα και τις φιλοσοφικές αρχές του Σημίτη , ενός φαυλοκεντρικού νεοφιλελεύθερου σοσιάλ εκσυγχρονισμού, που συν-οραματιστής του ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργεύων της Αμερικανό-Ευρωπαϊκής Κυβέρνησης mr. Papandreou, που είχε συμφωνήσει πριν τις εκλογές για την σημερινή κατάσταση της χώρας και τον αποδεκατισμό των κατεκτημένων δικαιωμάτων του Λαού, αυτό το κόμμα, αυτή η « κυβέρνηση» αυτοί έχουν πάρει εργολαβικά την ρομφαία της κάθαρσης, για να μας εκκαθαρίσουν.

Υψώνουν τείχη ηθικής οι φαύλοι, οι δωσίλογοι, οι εκμαυλιστές, οι άνθρωποι που εξαπάτησαν τους αφελής και πολιτικά αναλφάβητους, μέλη – οπαδούς – ψηφοφόρους τους, την ίδια στιγμή που από την περίοδο που η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είχε συνεδριάσει στο Λαγονήσι, είχαν προσφωνήσει με αντάλλαγμα να καταστήσουν εαυτό κυβέρνηση αυτής της χώρας, αντί πινακίου φακής. Δηλαδή η χώρα θα παραδινόταν χειροπόδαρα στην Γερμανό-Αμερικάνικη οικονομία από «Οιονεί κρατική οντότητα» του ΝΑΤΟ σε «internal sovereignty», δηλαδή προτεκτοράτο εσωτερικής κυριαρχίας των Αμερικανών και των Γερμανών και ο Παπανδρέου θα εκπλήρωνε το όνειρο της Μάμας, να γινόταν Πρωθυπουργός.

Όσο πιο γρήγορα αντιδράσει οργανωμένα ο Λαός και πέσει αυτή η Κυβέρνηση, όσο πιο γρήγορα φύγουμε από την ΟΝΕ και το ευρώ, όσο πιο γρήγορα ανατραπεί τον σημερινό πολιτικό σύστημα, τόσο πιο γρήγορα θα σωθεί η χώρα και ο Λαός της.

Αν εξακολουθεί ο Λαός να εθελοτυφλεί, να παραμένει αναλφάβητος, να περιχαρακώνεται στην μιζέρια του, να οπαδοποιείτε σε πράσινους - μπλέ -  κόκκινους και μαύρους κόκκους, τόσο θα βοηθά να πολλαπλασιάζονται οι Λύκοι που θα φυλούν τα Πρόβατα !!!

Όσο ο λαός αρνείται να οργανωθεί σε ισχυρές τοπικές κοινωνίες, σε ισχυρές κοινωνίες που αρνούνται να εκπροσωπούνται από το υπάρχον πολιτικό σύστημα, τόσο το υπάρχον πολιτικό και οικονομικό σύστημα θα τον αντιλαμβάνεται ως Πρόβατα και θα πολλαπλασιάζει τους Λύκους ( τον εαυτόν του)  που θα τον φυλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".