Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

ΙΣΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

"Αθήνα, 5/7/2010


Προς


Τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης


κ. Α. Λοβέρδο


Κύριε Υπουργέ,


Είναι γνωστές και δεδομένες οι απόψεις και οι θέσεις της ΓΣΕΕ αναφορικά με το Ν/Σ του Υπουργείου σας για την Κοινωνική Ασφάλιση.


Σε κάθε περίπτωση οι διαφωνίες μας παραμένουν καθ’ ολοκληρία. Αναγκαζόμαστε όμως να παρέμβουμε για ένα ζήτημα το οποίο προκαλεί τη συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων, αυτών δηλαδή που βρίσκονται στις πλέον επισφαλείς και κατά τεκμήριο στις πλέον χαμηλά αμειβόμενες εργασίες του Ιδιωτικού Τομέα.

Ζητάμε, σε κάθε περίπτωση, η θετική μέριμνα για την ισχύ των προϋπάρχουσων όρων συνταξιοδότησης για τους ασφαλισμένους πριν την 1.1.1983 την οποία ορθώς διατηρείτε να επεκταθεί και στην προαναφερόμενη κατηγορία των ασφαλισμένων του Ιδιωτικού Τομέα στο ΙΚΑ."

Αυτή ήταν η χλιαρή αντίδραση της ΓΣΕΕ, η οποία διοικείται από συνδικαλιστές των ΔΕΚΟ, για όλους εμάς του  κατώτατου των Θεών εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, που ασφαλιζόμαστε στο ΙΚΑ.
Όμως ο κ. Λοβέρδος ( φασίστας γαρ) στύλωσε τα πόδια. Η Πατρίδα κινδυνεύει από εσωτερικούς εχθρούς, και αυτοί είναι οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που ασφαλίζονται στο ΙΚΑ. Επομένως κάθε μέτρο υπέρ του ΙΚΑ είναι μέτρο εναντίον των εχθρών του, των εχθρών της πατρίδας, τους ασφαλισμένους του.
Τα δικά μας παιδιά είναι Δημόσιοι υπάλληλοι και υπάλληλοι του ευρύτερου Δημόσιου τομέας, νυν και πρώην ΔΕΚΟ.
΄
Μήπως έφτασε ήδη ο καιρός να υπάρξει καταστατική κάθαρση στην δομή των Εργατικών Κέντρων , των Ομοσπονδιών και της ΓΣΕΕ, ώστε ο αυστηρά ιδιωτικός τομέας να έχει τις δικές του οργανώσεις, την δική του ΓΣΕΕ και όχι αυτόν τον αχταρμά μέσα από τον οποίον τα κόμματα με τους ελεγχόμενους απο αυτά συνδικαλιστές ποδηγετούν, ελέγχουν και εξουσιάζουν το συνδικαλιστικό κίνημα και τις οργανώσεις του;

Μήπως έφτασε ο καιρός για την διάλυση των Συνδικαλιστικών Παρατάξεων που αποτελούν το μακρύ χέρι των κομμάτων , η ταφόπλακα των αγώνων των εργαζομένων, ο εξολοθρευτής των δικαιωμάτων τους;

Μήπως πρέπει οι εργαζόμενοι να δημιουργήσουν καινούργιες οργανώσεις, δεμένες με την κοινωνία και την δουλειά τους, δεμένες με την καθημερινότητα αλλά και με μεγαλύτερους στόχους  που θα γκρεμίσουν τα τείχη που τους κρύβουν τον ήλιο;
Μήπως πρέπει οι εργαζόμενοι να ξεσηκωθούν εναντίον των ηγεσιών των οργανώσεών τους που είναι κομματικά μέλη, καθοδηγούμενα να υπηρετούν τις κομματικές γραμμές και εντολές, να ανατρέψουν αυτές τις Διοικήσεις και να πάρουν στα χέρια τους, στην δύναμή τους τις οργανώσεις τους,  μήπως και δούμε μια άσπρη μέρα;

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους που είναι συνδικαλισμένοι, που είναι μέλη οργανώσεων και σε όλους τους υπόλοιπους που αρνούνται να ενταχθούν ή να δημιουργήσουν σωματεία.

Η μέχρι σήμερα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε βάρος μας, είναι απότοκος της αδιαφορίας μας να συγκροτήσουμε παντού, σε όλους τους εργασιακούς  χώρους, αλλά και έξω από αυτούς οργανώσεις εργασιακές και κοινωνικές, δεμένες με τον χώρο απασχόλησης και με τον τόπο διαμονής, με το περιβάλλον νόμων, κανόνων, δικαιωμάτων και αυτοδιοίκησης.

Μεχρι σήμερα επιτρέψαμε στα κόμματα και στους ανθρώπους των, να διαφεντεύουν την ζωή μας, να υποθηκεύουν τις ανάγκες μας για μια ψήφο, για ένα τάξιμο, για μια θέση απασχόλησης, για ένα ρουσφέτι, για ό,τι φθηνό, διεφθαρμένο και ανήθικο, που μας έσπρωξε στην απάθεια, στην μη ανάληψη της ευθύνης μας για τις πράξεις μας, μας βόλεψαν με την ιδέα ότι αφου υπάρχουν αυτοί εμείς δεν χρειάζεται να κουραστούμε, αφού υπάρχουν αυτοί, εκείνοι θα λύσουν τα προβλήματα μας αρκεί εμείς να μην κουραστούμε.
Εμείς μέχρι σήμερα κοιτούσαμε πως θα τα βολέψουμε, πως θα κάνουμε ένα μεροκάματο, αλλά ποτέ πως θα χάσουμε το ένα ή δύο μεροκάματα, να δώσουμε τον αγώνα μας για να έχουμε δικαίωμα στην ζωή μας, δικαίωμα στο μέλλον των παιδιών μας.
Σήμερα ( χθές) παραδώσαμε για ένα μεροκάματο ότι είχαμε, για μια ζωή εξαθλίωσης, πενίας, φτώχειας, ανασφάλειας και ανεργίας.

Αντί να βγείτε όλοι στους δρόμους, αντί να χάσετε ένα μεροκάματο για να κερδίσετε μια ζωή, προτιμήσατε το ευτελές.
Κερδίσατε ένα μεροκάματο και ξεπουλήσατε ολόκληρη ζωή και εκποιήσατε  για ένα μεροκάματο των ζωή των παιδιών σας.

Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι "τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει", δεν αποτελεί δικαιολογία ότι για όλα φταίνε οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές.


ΕΣΕΙΣ φταίτε που τους ψηφίζετε, εσείς φταίτε που δεν συμμετέχετε στα σωματεία σας, εσείς φταίτε που τρέχετε από βουλευτή σε βουλευτή να σας κάνει το μικρό ή μεγάλο ρουσφέτι σε βάρος του διπλανού σας.
ΕΣΕΙΣ φταίτε που δεν βάζετε ποτέ το μυαλό σας σε λειτουργία, ποτέ δεν θυμάστε τι και ποιοι σας έκαναν κακό, ποιοι σας εξαπάτησαν.
ΕΣΕΙΣ φταίτε που την ίδια ώρα που τους βρίζετε, την ίδια ώρα τρέχετε για να σας βοηθήσουν.
Με αυτό τον τρόπο τους δίνετε αξία και με αυτό τον τρόπο τους δίνετε το δικαίωμα να παίζουν παιγνίδια στην πλάτη σας για να τα οικονομάνε, για να είναι Βουλευτές ή μεγάλοι συνδικαλιστές.
ΕΣΕΙΣ φταίτε που σκύβετε το κεφάλι, που μαθαίνετε στα παιδιά σας να σκύβουν το κεφάλι, που δεν διεκδικείτε, που δεν αντιδράτε, που σας κυριεύει ο φόβος, που φωνάζετε και εξεγείρεστε στον καθρέπτη του σπιτιού σας, στην παρέα σας και όταν έρθει η ώρα να αποδείξετε τον λόγο σας το θάρρος σας, την δύναμη σας, τότε γίνεστε κότες λιράτες.

Όταν έρθει η ώρα, τότε θυμάστε το γραμμάτιο που πρέπει να πληρώσετε, τότε θυμάστε τις πιστωτικές σας κάρτες, τότε θυμάστε το φροντιστήριο του παιδιού σας, τότε θυμάστε το ενοίκιο ή το τηλέφωνο ή το ρεύμα.


Τότε θυμάστε όλες τις ανάγκες σας, για να μην χάσετε ένα μεροκάματο, αλλά ΠΟΤΕ δεν τις θυμάστε όταν πρόκειται να σώσετε την ζωή σας, την ασφάλεια σας, την δουλειά σας, την σύνταξή σας, την δύναμη του πορτοφολιού σας για να μπορείτε να αγοράζετε ότι σας είναι απαραίτητο χωρίς να κάνετε εκπτώσεις, χωρίς να σκέπτεστε ότι δεν μου φτάνουν, χωρίς να κάνετε υπερωρίες ή να ψάχνετε για δεύτερη ή τρίτη δουλειά.

Αν λοιπόν σήμερα δεν αντιδράσετε, αν σήμερα δεν αποτινάξετε τον ζυγό των κομμάτων από την ζωή σας, αν σήμερα δεν ενταχθείτε στα σωματεία σας, αν σήμερα δεν φτιάξετε καινούργιες οργανώσεις, αν σήμερα δεν ξεσηκωθείτε, αν δεν πάρετε την ευθύνη να δημιουργήσετε μεγάλες κοινωνικές συλλογικές δυνάμεις, Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ, είναι το αύριο που θα αφήσετε κληρονομιά στα παιδιά σας.

Οι γονείς σας, σας άφησαν δικαιώματα που πρέπει εσείς να τα υπερασπιστείτε και να τα κληρονομήσετε στα παιδιά σας.
Οι πράξεις σας μόνο στον όλεθρο οδηγούν το μέλλον των παιδιών σαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".