Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΝΗΜΟΝΙΟ εσχάτης προδοσίας της Νέας Τάξης Γερμανοτσολιάδων :

Mε την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και ανευ όρων παραιτείται απο κάθε ασυλία που έχει ή πρκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περουσιακά του στοιχεία, απο νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινής διαταγής, και όσον αφορά τηνεκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν τον απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.



Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Edward Bernays : "Η συνειδητή και επιδέξια χειραγώγηση των οργανωμένων συνηθειών και απόψεων των μαζών συνιστά σημαντικό στοιχείο της δημοκρατικής κοινωνίας. Αυτοί που χειρίζονται αυτόν τον αθέατο μηχανισμό της κοινωνίας αποτελούν μια αόρατη διακυβέρνηση, που είναι η πραγματική άρχουσα δύναμη της χώρας μας. Διοικούμαστε, η σκέψη μας διαμορφώνεται, οι ιδέες μας υποβάλλονται σε μεγάλο βαθμό από άτομα, για τα οποία δεν έχουμε ακούσει τίποτε. Αυτή η κατάσταση είναι η λογική συνέπεια του τρόπου με τον οποίον είναι οργανωμένη η δημοκρατική μας κοινωνία. Πολυάριθμοι άνθρωποι πρέπει να συνεργαστούν με αυτό τον τρόπο, εάν πρόκειται να ζήσουν μαζί ως μια κοινωνία που λειτουργεί ομαλά".

Αδόλφος Χίτλερ : "Η προπαγάνδα απευθύνεται στις αμόρφωτες μάζες και όχι στους διανοούμενους. Σκοπός της είναι όχι να διαφωτίσει το άτομο, αλλά να επιβάλλει το θέμα της τόσο καθαρά και τόσο έντονα στην ψυχή του λαού, ώστε να δημιουργήσει τη γενική πεποίθηση ότι ένα γεγονός είναι πραγματικό, αναγκαίο ή δίκαιο. Η πλειοψηφία της μάζας είναι θηλυκή. Γι' αυτό η προπαγάνδα απευθύνεται όχι στη λογική, αλλά στο συναίσθημά της".

George Papandreous: " με σταματούν στον δρόμο φτωχοί Πολίτες και μου λένε. Πρόεδρε δίνω και τον μισθό μου για την Πατρίδα.... Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω. Ποτέ μου δεν θα αδικούσα τους ανθρώπους της εργασίας. Σήμερα, όμως, δικαιοσύνη στην κοινωνία σημαίνει, πάνω από όλα, σωτηρία της πατρίδας"

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: Επειδή κινδυνεύει η Πατρίδα και οι άνθρωποι τις εργασίας απο ανέκαθεν προασπίζονται την Πατρίδα, και επειδή δεν κινδυνεύει το χρήμα που κατέχουν οι Εφοπλιστές, οι Τραπεζίτες και οι Βιομήχανοι, ας αποδώσουμε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα της Πατρίδος στους μισθωτούς.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
Προϊόν ευρηματικής στρατηγικής των κομμάτων στην ανάγκη χειραγώγησης του οργανωμένου εργατικού κινήματος, αποτελούν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις.Είναι το πιο φθηνό μέσο όπως και η συμμετοχή σε πολλούς και ακριβό-αμειβομένους θώκους άσκησης διοίκησης των Δημοσίων επιχειρήσεων, που λειτουργούν ενθαρρυντικά στην διαμόρφωση συνείδησης ανεκτικότητας στο Κράτος και υποστήριξης των επιβουλών του στην κοινωνία.Οι συνδικαλιστές χρησιμοποιούν όλα τα "μέσα" διατήρησης τους σε θέσεις εξουσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα για να επωφελούνται των οικονομικών ευεργετημάτων που τους προσφέρει το Κράτος με την συμμετοχή τους στην Διοίκηση των Δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων.Οι Προσπάθειες χειραγώγησης ή προσεταιρισμού ξεκινούν από την εποχή Ε. Βενιζέλου με την προσπάθεια προσεταιρισμού της Φεντερασιόν Σοσιαλίστα Λαβοραδέρα του Αβραάμ Μπεναρόγια, παρέχοντας σημαντικά ανταλλάγματα, στην ανάγκη να υποστηριχθούν οι Ελληνικές θέσεις της " Μεγάλης Ιδέας" στο εξωτερικό και στην Β΄ Διεθνή.Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια παλινωδία του Ελληνικού Εργατικού κινήματος όπου σε ελάχιστες περιπτώσεις το ίδιο το κίνημα έθεσε το ζήτημα της "εξουσίας των εργαζομένων"Μετά το "καπέλωμα" του ΣΕΚΕ από το ΚΚΕ και την διαγραφή του Μπεναρόγια ως "πράκτορα του ταξικού εχθρού" , οι διατυπώσεις για εργατική εξουσία, ως Κυβερνώσα εξουσία, περιορίζονται στο μανιφέστο της Γ' Διεθνούς που ίδρυσε ο Λένιν ως αντίβαρο στους Σοσιαλδημοκράτες της Β' .Το εργατικό κίνημα ως αυτούσιο πολιτικό υποκείμενο δεν είχε καμιά δυνατότητα ανάπτυξης του με αυτήν την ιδιότητα, παρέμεινε έντονα διχασμένο και πολιτικά χειραγωγημένο σε βαθμό ώστε να διασπαστεί η ΓΣΕΕ σε δύο τμήματα . Την ΓΣΕΕ και την ΕΓΣΕΕ, που αποτελούσε προέκταση του ΚΚΕ και αργότερα μετά την διάσπαση το 1929 την συμμαχίας ρεφορμιστών και σοσιαλιστών στο 8ο συνέδριο, οι Σοσιαλιστές με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και των Σιδηροδρομικών ιδρύουν την Σοσιαλιστική ΓΣΕΕ.Η επανένωση και των τριών ΓΣΕΕ, έγινε μετά την αλλαγή ηγεσίας στο ΚΚΕ από τον Νίκο Ζαχαριάδη και στην ανάγκη αντιμετώπισης του Φασισμού που τελικά και επικράτησε με την Κυβέρνηση Μεταξά.Της δικτατορίας Μεταξά , προηγήθηκε ο Μάης του 36 με την μεγαλύτερη απεργία που γνώρισε η Ελλάδα στην Θεσσαλονίκη με πρωτεργάτες τους καπνεργάτες που αργότερα, στις 9 Μαΐου, καταλύθηκε η εξουσία από τους απεργούς και μία μέρα πριν την Παναθηναϊκή γενική απεργία ( 5 Αυγούστου του 36) που είχαν κηρύξει και τρεις ενωμένες παρατάξεις.Η Δικτατορία Μεταξά επεβλήθη την 4η Αυγούστου.
--------------------------------------------------------------------------------------
Μετά την πτώση της Χούντας και μέσα σε μια διαδικασία οργανωτικής ανασυγκρότησης της Αριστεράς και του Αριστερού ριζοσπαστικού τμήματος της παλιάς Ένωσης Κέντρου, που έμελλε να συγχωνευθεί στο νέο- ιδρυμένο Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα που την ίδρυση του ανακοίνωσε ο Α. Παπανδρέου, το εργατικό κίνημα προσπαθεί να δημιουργηθεί σε δύο βασικές σταθερές. Η μία υπό την εξουσιαστική καθοδήγηση του ΚΚΕ και της συνδικαλιστικής παράταξης της ΕΣΑΚ-Σ και ή άλλη υπό την εξουσιαστική καθοδήγηση του ΠΑΣΟΚ. Συγκρότηση δηλαδή στην βάση της Γ' Διεθνής από την μια, χωρίς την εμμονή στην δικτατορία του προλεταριάτου πλέον αλλά στην διατήρηση της βάσης του ταξικού αγώνα και σε μια Αριστερή εκδοχή της Β΄ διεθνούς που ορίζει την Σοσιαλδημοκρατία και των ιδεολογικών θέσεων που είχαν αναπτυχθεί προπολεμικά. Την περίοδο αυτή το ΠΑΣΟΚ είναι κόντρα στην Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία, την οποία θεωρεί πράκτορα του ιμπεριαλισμού και Δούρειο ίππο της Δεξιάς.
Το ΠΑΣΟΚ έχει προσεταιρισθεί στις νεότερες μαρξιστικές θεωρίες, κέντρου - περιφέρειας και πόλων και σε ανάλογη αποδοχή μαζί με την υιοθέτηση της αρχής του ταξικού αγώνα είχε προσανατολισθεί και η ΠΑΣΚΕ, προτείνοντας μια άλλη οργανωτική δομή στο συνδικαλιστικό κίνημα, τον Εργοστασιακό και εργασιακό συνδικαλισμό.
Η πρωτοποριακή θέση της ΠΑΣΚΕ για κατάργηση των ομοιοεπαγγελματικών σωματείων απαντούσε μόνο επιφανειακά στην συγκρότηση που υιοθετούσε η ΕΣΑΚ και η Ανανεωτική Αριστερά, που μετρούσε πολύ λίγες δυνάμεις και περισσότερο λειτουργούσε ως περιχαράκωση των δυνάμεων που στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και αποτελούσε μια αμυντική γραμμή προς την κομμουνιστική αριστερά.
Η ΓΣΕΕ ήταν συγκροτημένη από τις Ομοιοεπαγγελματικές Ομοσπονδίες και τα Εργατικά Κέντρα. Διατηρούσε την παλαιού τύπου οργανωτική δομή.Το αποτέλεσμα ήταν να μην δέχεται τα νέου τύπου Σωματεία με συνέπεια μετά το 81 και την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές ( 18 Οκτώβρη 1981) και με δικαστική απόφαση, η ΓΣΕΕ αποκτά και πάλι Αριστερή Διοίκηση και αυξάνει σημαντικά τις οργανωμένες της δυνάμεις.
Το εργατικό κίνημα έχει από την μεταπολίτευση και μετά να επιδείξει σημαντικούς και πολυήμερους εργατικού αγώνες και έναν έντονο ριζοσπαστισμού στο σύνολο των εργαζομένων.Η απεργοσπασία και τα Λοκ - Αουτ αποτελούν την ανταπάντηση των εργοδοτών που βασίζονται στην καθεστωτική Δεξιά και τους εναπομείναντες θιασώτες της Μεταξικής , μετεμφυλιακής και δικτατορικής περιόδου.
Είναι αξιοπερίεργο πως το τέλος της Χούντας στην Ελλάδα, βρίσκει την πλειοψηφία των Ελλήνων εργαζομένων και αγροτών να είναι έντονα εθνικιστές και υπέρ-συντηρητικοί.Η επάνοδος του Καραμανλή που είχε διαφύγει στο Παρίσι ( όχι εναντίον της Χούντας είτε εξαιτίας της Χούντας) υποστηρίχθηκε τον Νοέμβρη του 1974 στις βουλευτικές εκλογές από το 54,37% με 220 έδρες στο κοινοβούλιο έναντι 20,42% και 60 έδρες της Ένωσης Κέντρου- Νέες Δυνάμεις, 13,58% και 12 έδρες του νεοσύστατου ΠΑΣΟΚ και 9,47 και 8 έδρες της Ενωμένης Αριστεράς.
«Η εθνική αντιπροσωπία που προήλθε από τις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974, ονομάσθηκε «Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή». Με το Γ΄ψήφισμα της διακύρρηξε οτι: «Το στασιαστικόν κίνημα της 21ης Απριλίου 1967, έργον ομάδος αξιωματικών, και η εκ τούτου προελθούσα κατάστασις μέχρι της 23ης Ιουλίου 1974, απετέλεσεν πραξικόπημα, δι' ού εσκοπείτο ο σφετερισμός της εξουσίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Λαού. Αι εξ αυτού απορρεύσασαι Κυβερνήσεις ήσαν Κυβερνήσεις βίας».
Η δυναμική του Εργατικού κινήματος και οι μεγάλες απεργίες καθώς και η φασιστική αντιμετώπιση της κυβέρνησης Καραμανλή από την μια και η δυναμική παρουσία του ΠΑΣΟΚ καθώς και η νομιμοποίηση του ΚΚΕ από την άλλη δημιουργούσε ένα διαφορετικό πεδίο συμφιλίωσης και ριζοσπαστισμού που φάνηκε και στις εκλογές του 1977.
Η καθεστωτική Δεξιά καταλαμβάνει 171 έδρες με 41,74%, το ΠΑΣΟΚ 93 έδρες και 25,34%, το ΚΚΕ 11 έδρες και 9,36%, η ΕΔΗΚ 16 έδρες και 11,95, οι φασίστες ως "Εθνική Παράταξις" με 5 έδρες και 6,82%, η Συμμαχία Προοδευτικών Αριστερών Δυνάμεων με 2 έδρες και 2,72% καιτο Κόμμα των Νεοφιλελευθέρων του Μητσοτάκη, με 2 έδρες και 1,08%.Η διάσπαση της Δεξιάς σε Παλαιά Δεξιά και Νεοφασίστες με Βασιλικούς συνέβαλε αποφασιστικά στην μετεξέλιξη του εκλογικού τοπίου προς όφελος των αριστερών δυνάμεων.
Η ελληνική οικονομία δέχεται σοβαρό πλήγμα από την πετρελαϊκή κρίση με αποτέλεσμα να αυξηθούν κατακόρυφα τα ελλείμματα , να αυξηθεί σημαντικά η ανεργία, να αυξηθούν τα επιτόκια και να καλπάζει ο πληθωρισμός.Σε οικονομικές συνθήκες διάλυσης των οικονομικών σταθερών και των πολιτικών πιέσεων για ριζικές ανατροπές της παλιάς τάξης πραγμάτων, ο Καραμανλής προσπαθώντας να βρει σωσίβιο στην εξουσία και παραμονής της Δεξιάς στην κυβέρνηση, καθώς και της διατήρησης της ισχύος των παλιών οικονομικών τζακιών προχώρησε στην συμφωνία ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.
Στις 28 Μαΐου 1979 η Ελλάς έγινε δεκτή ως ισότιμο μέλος στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες. Τέσσερα σχεδόν χρόνια μετά την υποβολή της αιτήσεως για την ένταξη και ύστερα από επίπονες διαπραγματεύσεις, που κράτησαν περισσότερο από δύο χρόνια, υπογράφηκε στην Αθήνα η Συνθήκη Προσχωρήσεως της χώρας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, η οποία θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 1981, αφού επικυρωθεί από τα κοινοβούλια της Ελλάδος και των εννέα χωρών-μελών των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων. Ήδη, στις 28 Ιουνίου 1979 το ελληνικό κοινοβούλιο επικύρωσε τη Συνθήκη Προσχωρήσεως [με την οποία] η Ελλάς αποδέχθηκε το κοινοτικό κεντημένο, δηλαδή τις ιδρυτικές συνθήκες και το παράγωγο δίκαιο που στηρίζεται σε αυτές, με την επιφύλαξη βέβαια των παρεκκλίσεων που συμφωνήθηκαν στη Συνθήκη Προσχωρήσεως."
Οι επιπτώσεις από την ένταξη σε βάρος της Ελληνικής Οικονομίας και των συμφερόντων του Λαού αναδιατυπώνονται παρακάτω:
" Αναλυτικότερα, οι ρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν στην Πράξη Προσχωρήσεως κατά τομείς είναι:
Στον τομέα της γεωργίας, οι μεταβατικές ρυθμίσεις αφορούν αφενός τη σταδιακή κατάργηση των υφιστάμενων δασμών και αφετέρου την προσαρμογή των ελληνικών τιμών αγροτικών προϊόντων προς τις κοινοτικές. [...]
Στον τομέα της βιομηχανίας, η Ελλάς είναι υποχρεωμένη να καταργήσει σταδιακά, κατά τη διάρκεια της πενταετούς μεταβατικής περιόδου, όσους δασμούς έχουν απομείνει για τα βιομηχανικά προϊόντα κοινοτικής προελεύσεως, καθώς και τις φορολογικές επιβαρύνσεις ισοδύναμου προς δασμό αποτελέσματος. [...]
Στον τομέα των εμπορικών σχέσεων με τις τρίτες χώρες, η Ελλάς οφείλει, κατά τη διάρκεια της πενταετούς μεταβατικής περιόδου, να ευθυγραμμίσει το δασμολόγιό της προς το Κοινό Εξωτερικό Δασμολόγιο της ΕΟΚ, ενώ διατηρεί το δικαίωμα επιβολής ποσοτικών περιορισμών σε μικρό αριθμό προϊόντων έναντι των χωρών της GATT και των χωρών κρατικού εμπορίου. [...]
Στο δημοσιονομικό τομέα, συμφωνήθηκε τριετής μεταβατική περίοδος για την εισαγωγή του φόρου προστιθέμενης αξίας και τη ρύθμιση ορισμένων ειδικών θεμάτων που σχετίζονται με το φόρο αυτό. [...]
Η συνεισφορά της Ελλάδος στον κοινοτικό προϋπολογισμό θα γίνεται από την 1η Ιανουαρίου 1981 με βάση το σύστημα των «ιδίων πόρων» της Κοινότητας, προκειμένου όμως να εξασφαλιστεί ότι η ελληνική συμμετοχή στον προϋπολογισμό της ΕΟΚ θα είναι του ύψους που απαιτείται ώστε το τελικό αποτέλεσμα των αμοιβαίων πληρωμών να είναι θετικό για τη χώρα, συμφωνήθηκε ειδικός μηχανισμός συμμετοχής της Ελλάδος. [...]
Στον τομέα της κινήσεως κεφαλαίων και άδηλων συναλλαγών, η Πράξη Προσχωρήσεως προβλέπει την άμεση απελευθέρωσή τους, όπως αυτή καθορίζεται από τις σχετικές οδηγίες της ΕΟΚ, με ορισμένες όμως μεταβατικές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, η Ελλάς μπορεί να αναβάλει για μια πενταετία την απελευθέρωση των συναλλαγών κατοίκων της στις χώρες-μέλη της ΕΟΚ που αφορούν άμεσες επενδύσεις, επενδύσεις σε ακίνητα, [...] καθώς και την απόκτηση τίτλων σε χρηματιστήρια των χωρών-μελών της ΕΟΚ. Επίσης, προβλέπεται σταδιακή αύξηση του χορηγούμενου τουριστικού συναλλάγματος. [...]
Στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, η ελευθερία στην κυκλοφορία των εργαζομένων θα εφαρμοστεί μετά από επταετή μεταβατική περίοδο, συμφωνήθηκε όμως ότι εάν κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής μια χώρα-μέλος της ΕΟΚ έχει ανάγκη εργατών από άλλες χώρες, θα προτιμούνται οι Έλληνες. [...]
Στο νομισματικό τομέα, για να είναι δυνατή η παρακολούθηση της εξελίξεως της πραγματικής συναλλαγματικής ισοτιμίας της δραχμής, σε σχέση με τα άλλα κοινοτικά νομίσματα, η Ελλάς ανέλαβε την υποχρέωση να ιδρύσει αγορά συναλλάγματος στην Αθήνα μέσα στο 1980 και να λάβει τα αναγκαία μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί ότι η δραχμή θα αποτελεί αντικείμενο επίσημης χρηματιστηριακής εγγραφής, σε μια τουλάχιστο από τις αγορές συναλλάγματος που λειτουργούν στην Κοινότητα. Εξάλλου, συμφωνήθηκε ότι η δραχμή θα συμπεριληφθεί στη δέσμη των νομισμάτων που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της Ευρωπαϊκής Λογιστικής Μονάδας στην πρώτη αναθεώρησή της. [...]
Συμφωνήθηκε, τέλος, ότι στο διάστημα της μεταβατικής περιόδου θα εξεταστεί η συμμετοχή της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Νομισματικό Σύστημα.Σύμφωνα με ειδικό πρωτόκολλο που συνοδεύει την Πράξη Προσχωρήσεως της Ελλάδος στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, αναγνωρίζεται ότι ο στόχος της οικονομικής της αναπτύξεως και της βαθμιαίας προσεγγίσεως του βιοτικού της επιπέδου στο επίπεδο των άλλων ευρωπαϊκών εθνών πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, τόσο στον καθορισμό των κοινοτικών πόρων που θα διαθέτονται στην Ελλάδα, όσο και κατά την εφαρμογή των κοινοτικών κανόνων περί ανταγωνισμού. [...]
Τέλος, συμφωνήθηκε ότι από την 1η Ιανουαρίου 1981 η Ελλάς θα συμμετέχει πλήρως σε όλα τα όργανα της Κοινότητας. "
Πηγή: Ξενοφών Ζολώτας, «Έκθεση του Διοικητή» για τα έτη 1979 και 1980, Τράπεζα της Ελλάδος, Αθήναι, 1980 και 1981
=====> συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να γράψετε τα σχόλια σας ή τις θέσεις σας για την συγκεκριμένη δημοσίευση ή να δημοσιεύσετε και άλλο θέμα

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS

ΜΙΧΑΛΗS ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗS
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 26/5/2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....

ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ.......

Η COSMOTE ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ 500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ¨ΓΕΡΝΑΝΟΣ¨ ΠΡΟΣ 1.300.000 εκ.ΕΥΡΩ

Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΣ 180 εκ. ΕΥΡΩ

ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ...... ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS

ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑS
ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΗΝ....OIKONOMIA

ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ

Η Διεθνής Αμνηστία μαζεύει υπογραφές για την Κ. Κούνεβα

Το ελληνικό τμήμα της Διεθνους Αμνηστίας προώθησε την υπόθεση της Κωνσταντίνας ως international petition.Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει συλλογή υπογραφών σε παγκόσμιο επίπεδο προκειμένου να ασκηθούν πιέσεις στις ελληνικές αρχές για απόδοση δικαιοσύνης.Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 10.000 υπογραφές μέχρι την εργατική Πρωτομαγιά, ημερομηνία που θα παραδοθούν στον Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας.

http://www.amnesty.org.gr/kouneva.htm
http://g700.blogspot.com/

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΑΛΑΝ ΓΚΡΙΝΣΠΑΝ ( ΠΡΟΕΔΡΟS της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑS των ΗΠΑ)

Εκανα το λάθος της ζωής μου όταν πίστευα στην απόλυτη ελευθερία της αγοράς


ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ;

ΑΓΩΝΑS ΧΩΡΙS ΟΡΟΥS ΚΑΙ ΧΩΡΙS ΑΝΑΣΤΟΛΕS

Τίποτα δεν πάει χαμένο
στη χαμένη σου ζωή,
τ’ όνειρό σου ανασταίνω
και το κάθε σου "γιατί".

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑS

Με αντάλλαγμα 442,5 εκατομμύρια Ευρώ η κυβέρνηση της Δεξιάς, ως κυβέρνηση του μεγάλου καφαλαίου και της νεοφιλελεύθερης καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης πούλησε τη Διοίκηση (MANAGEMENT)του ΟΤΕ στην κρατική DEUTSCHE TELECOM, πράγμα που σημαίνει το απόλυτο δικαίωμα Διαχείρησης, όχι μόνο των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων του ΟΤΕ και των δεκάδων Θυγατρικών του Εταιριών, αλλά και την υποχρέωση του ελληνικού κράτους να παρέχει τηλεπικοινωνιακή ασφάλεια στους Έλληνες και στην ελληνική οικονομία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη, την ευημερία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία του Ελληνικού Λαού. Ο παρακάτω πίνακας είναι ενδεικτικός για το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην Ελλάδα το ξεπούλημα του ΟΤΕ, χωρίς να είναι , φυσικά, δυνατό να υπολογιστεί η συνολική ζημιά για τα άυλα περιουσιακά στοιχεία τόσο σε τρέχουσες αξίες, όσο και σε απωλεσθησόμενες αξίες στο βάθος του χρόνου: Με την πώληση του ΟΤΕ και των άλλων Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών που προηγήθηκαν , αλλά και αυτών που ακολουθούν, πράγματι, ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ:1.- OTE,
2.- OTE ESTATE (με τα 2.500 κτίρια ιδιοκτησίας ΟΤΕ, αξίας άνω του 1,6 δις. ευρώ),
3.- COSMOTE,
4.- ΓΕΡΜΑΝΟΣ (στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια),
5.- ΟΤΕΝΕΤ (με τα εμπορικότατα προϊόντα της, conn-x, smile & web κάρτες, θυγατρικές εταιρίες κλπ),
6.- HELLAS SAT (δορυφορικές επικοινωνίες ΟΤΕ),
7.- ΟΤΕ SAT MARITEL (ναυτιλιακές επικοινωνίες ΟΤΕ),
8.- ΟΤΕ GLOBE (διεθνείς επικοινωνίες ΟΤΕ),
9.- ΟΤΕ ΑCADEMY (εκπαιδευτικό κέντρο ΟΤΕ),
10.- ROM TELECOM (Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός Ρουμανίας, στον οποίο ο ΟΤΕ κατέχει το 54%),
11.- COSMOROM (η COSMOTE της Ρουμανίας),
12.- GLOBUL (η COSMOTE της Βουλγαρίας),
13.- COSMOFON (η COSMOTE της FYROM),
14.- AMC (η COSMOTE της Αλβανίας),
15.- TELECOM (o OTE της Σερβίας).
16. τα OTEshops,
17. την INFOTE με τον Χρυσό Οδηγό και τις διαφημίσεις του,
18. την OTEPLUS,
19. την COSMO-ONE,
20. τον ΟΤΕ-International,
21. την ΟΤΕ-Ασφάλιση,
22. την HellasCom,
23. το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ και
24. πουλάνε ακόμα και το όνομα, τη φήμη και την πελατεία, δηλαδή το brand name "ΟΤΕ".
Powered By Blogger